top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Projectontwikkelaar in Gent

Ons bedrijf REX Projects is actief als projectontwikkelaar in Gent, Oost-Vlaanderen. Ons vastgoedbedrijf zet twee kernwaarden voorop: efficiëntie en een professionele manier van werken. Ook werken we samen met een groot netwerk aan bouwprofessionals, waaronder architecten en aannemers. Met die waarden in het achterhoofd en de samenwerking met andere professionals, zetten wij onze klanten altijd centraal en helpen we hen op de juiste manier verder. Ontdek hieronder wat wij als projectontwikkelaar in Gent, Oost-Vlaanderen kunnen betekenen voor jou.

REX---visual-Bouwgrounden.jpg

Een deskundige projectontwikkelaar in Gent, Oost-Vlaanderen

Als projectontwikkelaar in Gent, Oost-Vlaanderen voeren wij verschillende bouwactiviteiten uit. Zo bouwen wij volledig nieuwe woningen in onder andere Gent en Antwerpen. Daarnaast helpen wij ook aan de vernieuwing van bedrijvenzones. Om onze nieuwbouwwoningen te kunnen bouwen, hebben wij ook projectgronden nodig. Daarom zijn wij steeds op zoek naar nieuwe gronden. Als je zelf een projectgrond verkoopt of je weet er eentje zijn, dan horen wij graag iets van jou. Verder kopen wij ook oudere, vervallen gebouwen op. Die vernieuwen wij dan volledig zodat de toekomstige kopers er comfortabel in kunnen wonen.

Kom meer te weten over onze bouwactiviteiten

Als je nieuwsgierig bent naar onze bouwactiviteiten en je wilt bijvoorbeeld onze nieuwbouw zien, bekijk dan zeker eens onze eerdere realisaties. Op die manier krijg je alvast een idee van ons werk. Tenslotte geven we je nog mee dat wij ook een unieke vergaderruimte en een moderne coworkingplaats verhuren. Ontdek dus op jouw gemak ons volledige aanbod aan diensten en neem contact met ons op bij interesse.   

REX---Project-Eeklo---Back.jpg
bottom of page