top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Projectontwikkelaar in Antwerpen en Brugge

Ons bedrijf uit Gent, REX Projects, is actief als projectontwikkelaar in verschillende regio’s, waaronder Antwerpen en de stad Brugge in de provincie West-Vlaanderen. Onze medewerkers zetten een aantal waarden voorop, namelijk efficiëntie en een professionele manier van werken. Op die manier wilt ons vastgoedbedrijf al zijn klanten begeleiden tijdens het volledige traject van de aankoop van een woning, want wij beseffen dat daar een heleboel bij komt kijken. Ontdek hieronder meer over onze activiteiten als projectontwikkelaar in regio Antwerpen en de stad Brugge in de provincie West-Vlaanderen.

Appartement

Een ervaren projectontwikkelaar in Antwerpen en de stad Brugge in West-Vlaanderen

Ons bedrijf onderneemt heel wat activiteiten. Logischerwijs bouwen wij, als projectontwikkelaar in Antwerpen en de stad Brugge in de provincie West-Vlaanderen, nieuwe woningen in die regio’s. Om van die projecten een succes te maken, werken wij samen met een uitgebreid netwerk aan andere bouwprofessionals. Denk maar aan architecten en aannemers. Als projectontwikkelaar in Antwerpen en de stad Brugge in de provincie West-Vlaanderen, zijn wij ook steeds op zoek naar nieuwe gronden voor onze nieuwbouwprojecten. Als je er zelf eentje verkoopt, laat dan zeker iets van je horen.

Neem contact op met ons als je meer details en informatie wenst

Ben je benieuwd naar ons aanbod aan nieuwbouwwoningen? Wil je graag eens een nieuwbouwappartement of nieuwbouwhuis in het echt zien? Of wil je graag een beroep doen op andere diensten die wij aanbieden als projectontwikkelaar in regio Antwerpen en de stad Brugge in de provincie West-Vlaanderen? Neem dan vandaag nog contact op met ons gedreven team. Je kan ons bellen via het gsm-nummer 0497/41.17.74 of je kan mailen naar info@rexprojects.be. Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten en je verder te helpen tijdens de zoektocht naar jouw droomwoning. Verder op onze website vind je ook informatie terug over enkele nieuwbouwprojecten die wij in het verleden realiseerden.

REX---Project-Eeklo---Back.jpg
bottom of page