top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Projectgrond verkopen in West-Vlaanderen en Antwerpen

Wil je graag een projectgrond verkopen die gelegen is aan de Belgische kust, op andere locaties in West-Vlaanderen zoals in Brugge, of in regio Antwerpen? Dan horen wij, het team van REX Projects uit Gent, graag van je. Ons vastgoedbedrijf bouwt nieuwbouwhuizen en -appartementen in verschillende regio’s. Daarnaast kopen wij zelf ook vervallen en verouderde gebouwen. Die gebouwen renoveren wij dan, zodat het weer een aangename woning is om in te leven. Hieronder vind je meer informatie over hoe je jouw projectgrond aan de Belgische kust, op andere plaatsen in West-Vlaanderen, zoals in Brugge, of in regio Antwerpen kan verkopen.

Appartement
Appartement

Een projectgrond verkopen aan de Belgische kust of op andere plaatsen in West-Vlaanderen

Ben je in het bezit van een projectgrond aan de Belgische kust of op andere plaatsen in West-Vlaanderen, zoals in de bruisende stad Brugge, die je wil verkopen? Dan staat ons vastgoedbedrijf op de eerste rij om meer informatie te krijgen over de projectgrond. Wij zijn namelijk voortdurend op zoek naar unieke gronden voor onze woonprojecten. Wij ontdekken dus graag welke projectgrond jij wil verkopen aan de Belgische kust of op andere plaatsen in West-Vlaanderen, zoals Brugge.

Een projectgrond verkopen aan de Belgische kust of op andere plaatsen in West-Vlaanderen

Als je over een projectgrond beschikt in regio Antwerpen en je wil die verkopen, klop dan zeker eens aan bij ons vastgoedbedrijf. Wij focussen ons op projectontwikkeling en zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe projectgronden op bijzondere locaties. Wij zijn alvast benieuwd welke projectgrond jij wilt verkopen in regio Antwerpen.  

Klop aan bij ons vastgoedbedrijf als je een projectgrond wil verkopen

Zou je graag je projectgrond verkopen aan de Belgische kust, op andere plaatsen in West-Vlaanderen, zoals de stad Brugge, of in regio Antwerpen? Neem dan contact op met onze firma. Wij zijn te bereiken via het e-mailadres info@rexprojects.be of via het gsm-nummer 0497/41.17.74. Wil je een idee krijgen van wat er met jouw projectgrond kan gebeuren? Neem dan een kijkje op onze pagina met eerdere realisaties. Daar ontdek je meer over enkele nieuwbouwprojecten die wij realiseerden in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. Als je vragen hebt over die projecten, kan je ons ook altijd contacteren via bovenstaande contactgegevens.

Appartement
bottom of page