top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Projectgrond verkopen in Gent

REX Projects is een betrouwbare partner voor al wie zijn of haar projectgrond wil verkopen in regio Gent, Oost-Vlaanderen. We mochten reeds tal van woonprojecten realiseren en zo ook heel wat mensen aan een nieuwe woonst helpen. Zowel particuliere als professionele klanten kunnen een beroep doen op onze diensten. Al onze projecten worden gebouwd of gerenoveerd onder het stelsel van nieuwbouw, en voldoen aan alle bouwnormen en -wetgevingen.

Appartement
Appartement

Door je projectgrond te verkopen in Gent, draag je bij aan een aangename woonomgeving

Wanneer je ervoor kiest om je projectgrond te verkopen aan onze firma te Gent, Oost-Vlaanderen, kan je rekenen op een vlotte en correcte service. Je kan bij ons niet alleen terecht wanneer je een projectgrond in Gent, gesitueerd te Oost-Vlaanderen, wilt verkopen. Naast gronden kopen we ook verouderde en vervallen woningen op. Net zoals we bij een projectgrond doen, transformeren we deze tot een schitterende vernieuwbouwwoning.  Als ervaren projectontwikkelaar beschikken we over een ruim netwerk aan externe partners, die meehelpen onze ideeën te realiseren. Al onze nieuwbouwprojecten in Gent en elders in Vlaanderen zijn uniek.

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Heb je een projectgrond beschikbaar in Gent, in Oost-Vlaanderen of ver daarbuiten en overweeg je om deze te verkopen? Klop dan zeker eens aan bij REX Projects. Wij nodigen je graag uit voor een verkennend gesprek of komen langs om alle opties te bespreken. Onze eerdere realisaties geven je alvast een idee van ons kunnen. Je kan ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@rexprojects.be of door ons te bellen op het nummer 0497/41.17.74.

Appartement
bottom of page