top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Nieuwbouwwoning te koop in West-Vlaanderen en Antwerpen

Wil jij graag in een nieuwbouwwoning investeren die te koop staat aan de Belgische kust, op andere locaties in West-Vlaanderen, zoals in Brugge, of in regio Antwerpen? Leer dan onze onderneming en de specialisten die er werken kennen. REX Projects uit Gent zet zijn klanten altijd centraal. We vinden dat belangrijk omdat een woning kopen niet zomaar iets is dat je dagelijks doet. Wij begrijpen ook dat je graag wat extra hulp krijgt bij de zoektocht naar jouw droomwoning. Ontdek hieronder meer over ons aanbod aan nieuwbouwwoningen die wij te koop hebben staan aan de Belgische kust, op andere plaatsen in West-Vlaanderen, zoals Brugge, en in regio Antwerpen.

Appartement
Appartement

Mooie nieuwbouwwoningen te koop aan de Belgische kust en op andere plaatsen in West-Vlaanderen

Onze nieuwbouw, die te koop staan aan de Belgische kust en op andere plaatsen in West-Vlaanderen, zoals in Brugge, zijn op bijzondere locaties gebouwd. Bovendien houden wij rekening met onze planeet. Tijdens de bouw van onze nieuwbouwhuizen en nieuwbouwappartementen houden wij rekening met strenge richtlijnen om energiezuinige woningen af te leveren. Bekijk dus met een gerust hart ons aanbod aan nieuwbouwwoningen die te koop staan aan de Belgische kust en op andere locaties in West-Vlaanderen, zoals de historische stad Brugge.           

Bijzondere nieuwbouwwoningen te koop in regio Antwerpen

Als jij graag in de omgeving van Antwerpen wilt wonen en dan nog het liefst in een nieuwbouwwoning, dan raden wij jou aan om in ons aanbod aan nieuwbouwprojecten te duiken. Je vindt vast wel dat ene huis of appartement dat volledig voldoet aan jouw wensen. Wat we alvast verklappen is dat wij altijd heel wat bijzondere nieuwbouwwoningen te koop hebben staan in regio Antwerpen.

Verkrijg meer details door contact op te nemen met ons ervaren team

Ben je benieuwd naar onze nieuwbouwwoningen die te koop staan aan de Belgische kust, op andere plaatsen in West-Vlaanderen, zoals Brugge, of in regio Antwerpen? Verkrijg dan meer details door contact op te nemen met ons ervaren team. Dat kan via het e-mailadres info@rexprojects.be of door te bellen naar het gsm-nummer 0497/41.17.74. Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten en verder te helpen.

Appartement
bottom of page