top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Nieuwbouwwoning te koop in regio Gent

Je bent op de juist pagina beland als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning die te koop staat in regio Gent, Oost-Vlaanderen. Onze vastgoedbedrijf REX Projects heeft twee kernwaarden: efficiëntie en een professionele manier van werken. Op die manier willen wij onze klanten bijstaan tijdens het volledige traject voor de aankoop van een woning. Hieronder leer je meer over onze nieuwbouwwoningen die te koop staan in regio Gent, Oost-Vlaanderen.

Appartement
Appartement

Een duurzame nieuwbouwwoning te koop in regio Gent, Oost-Vlaanderen

Ons vastgoedbedrijf houdt rekening met de planeet. Dat wil zeggen dat al onze nieuwbouwhuizen en nieuwbouwappartementen op zo’n manier zijn afgewerkt, dat ze bijdragen aan een duurzame samenleving. Om zowel aan onze kernwaarden te voldoen als duurzame woningen af te leveren, werken wij samen met een ruim netwerk aan bouwprofessionals. Verder volgen wij de Wet Breyne, beter bekend als de woningbouwwet om onze nieuwbouwprojecten te bouwen.

Ontdek meer van onze nieuwbouwwoningen door contact met ons op te nemen

Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwbouwwoningen die te koop staan in regio Gent, Oost-Vlaanderen? Contacteer ons dan via het e-mailadres info@rexprojects.be of bel naar het gsm-nummer 0497/41.17.74. Wij kijken er alvast naar uit om jou verder te helpen en wij beantwoorden met plezier al jouw vragen. Als je benieuwd bent naar ons werk, bekijk dan zeker eens onze eerdere realisaties. Tenslotte zal je ook opmerken dat wij niet alleen nieuwbouw te koop hebben staan in Oost-Vlaanderen, maar ook in andere provincies zoals West-Vlaanderen en Antwerpen vind je nieuwbouwprojecten terug, gerealiseerd door ons bedrijf.

Appartement
bottom of page