top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Nieuwbouwproject in regio Gent

Zoek jij een nieuwbouwproject in regio Gent, Oost-Vlaanderen? Dan hebben wij goed nieuws, want je zit op de juiste pagina. Onze onderneming, REX Projects, focust zich op projectontwikkeling. Wij bouwen volledig nieuwe woningen en renoveren oudere, vervallen woningen. Bij de ontwikkeling van onze projecten houden wij steeds de toekomst in het achterhoofd. Met andere woorden: we investeren in de bouw van een duurzame samenleving. Lees hieronder meer over onze nieuwbouwprojecten in regio Gent, Oost-Vlaanderen.

Appartement
Appartement

Duurzame nieuwbouwprojecten in regio Gent, Oost-Vlaanderen

Al onze nieuwbouwwoningen worden met het oog op de toekomst gebouwd. De bouw van die woningen gaat volgens de eisen en regels die beschreven staan in de woningbouwwet. Dat betekent onder andere dat jij als koper verzekerd bent dat je nooit meer dan 5% van het totale bedrag als voorschot moet betalen. De wet garandeert ook dat je het saldo in schijven zal betalen. Dat saldo mag niet meer bedragen dan de verrichte werkzaamheden. Je kan dus met een gerust hart al onze nieuwbouw bekijken en jouw favoriet eruit kiezen.

Neem contact op met ons team van experten voor meer informatie

Als je graag meer te weten komt over onze nieuwbouwprojecten in regio Gent, Oost-Vlaanderen, neem dan zeker contact op met ons team van experten. Je kan ons mailen via het e-mailadres info@rexprojects.be of je kan bellen naar het gsm-nummer 0497/41.17.74. Wij kijken ernaar uit om samen jouw droomwoning eruit te kiezen. Tenslotte horen we graag iets van jou als je zelf een projectgrond verkoopt of er eentje te koop weet staan. Als projectontwikkelaar zijn wij namelijk continu op zoek naar nieuwe locaties.

Appartement
bottom of page