top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Nieuwbouwproject in Antwerpen en West-Vlaanderen

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwproject in Antwerpen, aan de Belgische kust of in Brugge, West-Vlaanderen? Ontdek dan wat ons vastgoedbedrijf REX Projects uit Gent voor jou kan betekenen. Wij doen aan projectontwikkeling. Met een uitgebreid netwerk aan architecten, aannemers en andere bouwprofessionals zorgen wij ervoor dat onze projecten op een duurzame manier worden afgewerkt. Leer hieronder meer over onze nieuwbouwprojecten in Antwerpen, aan de Belgische kust of in Brugge, West-Vlaanderen.

Appartement
Appartement

Uniek nieuwbouwproject in de wervelende omgeving van Antwerpen

Zou je graag wonen in een wervelende omgeving, zoals bijvoorbeeld in regio Antwerpen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Wij hebben heel wat nieuwbouw te koop staan in die regio. Bekijk rustig het ruime aanbod dat wij als projectontwikkelaar te bieden hebben voor jou. Jouw droomwoning staat zeker en vast tussen onze nieuwbouwprojecten in regio Antwerpen.

Prachtige nieuwbouwprojecten aan de Belgische kust en andere plaatsen in West-Vlaanderen

Ook aan de Belgische kust en op andere plaatsen in West-Vlaanderen, zoals Brugge, hebben wij prachtige nieuwbouwprojecten staan. Onze nieuwbouwwoningen worden gebouwd volgens de Wet Breyne. Die woningbouwwet beschermt de koper of de bouwer van nieuwbouw. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over jouw investering. Neem zeker eens een duikje in ons aanbod aan nieuwbouwprojecten aan de Belgische kust of op andere locaties in West-Vlaanderen, zoals Brugge. Wij verklappen jou al één ding: het zal de moeite waard zijn.

Ontdek nog meer over onze nieuwbouwprojecten door contact op te nemen met ons team

Wil je graag meer details krijgen over onze nieuwbouwprojecten in Antwerpen, aan de Belgische kust of op andere locaties in West-Vlaanderen, zoals de stad Brugge? Neem dan contact op met ons vakkundig en ervaren team. Je kan ons mailen via het e-mailadres info@rexprojects.be of je kan bellen naar het gsm-nummer 0497/41.17.74. Wij zijn als projectontwikkelaar ook altijd op zoek naar nieuwe projectgronden. Verkoop jij zelf een projectgrond of weet je een projectgrond zijn die te koop staat? Laat dan zeker ook van je horen via bovenstaande contactgegevens. Wij kijken er alvast naar uit om een samenwerking aan te gaan of een overeenkomst te sluiten waar beide partijen tevreden mee zijn.

Appartement
bottom of page