top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Nieuwbouwhuizen te koop in West-Vlaanderen en Antwerpen

Startte jij de zoektocht naar nieuwbouwhuizen die te koop staan in West-Vlaanderen of Antwerpen? Dan staan wij paraat om jou verder te helpen. Wij streven naar een efficiënte en professionele manier van werken. Om dat allemaal te bereiken, zijn wij niet alleen. We hebben een groot netwerk aan architecten, aannemers en andere bouwprofessionals om jou een topservice aan te bieden. Lees hieronder meer over onze nieuwbouwhuizen die te koop staan in West-Vlaanderen en Antwerpen.

Appartement
Appartement

Bijzondere nieuwbouwhuizen te koop in West-Vlaanderen

  • Nieuwbouwhuizen te koop in Brugge

REX Projects is in verschillende regio’s actief. Zo hebben wij nieuwbouwhuizen te koop staan in Brugge. De hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen is een prachtige omgeving om te wonen. Je komt terecht in een stad met een rijke geschiedenis. Ontdek dus zeker ons aanbod aan nieuwbouwhuizen en nieuwbouwappartementen die te koop staan in Brugge, West-Vlaanderen.

  • Nieuwbouwhuizen te koop aan de Belgische kust

Droom jij ervan om aan de kust te wonen? Duik dan zeker in het aanbod aan nieuwbouwhuizen die wij te koop hebben gezet aan de Belgische kust. Wij verzekeren jou dat het niet alleen aangenaam vertoeven zal zijn in de prachtige natuur die je aan de zee vindt, maar ook in de nieuwbouwhuizen die wij te koop hebben staan aan de Belgische kust, zal het heerlijk vertoeven zijn.

Unieke nieuwbouwhuizen te koop in regio Antwerpen

Zou jij heel graag in de bruisende omgeving van Antwerpen wonen? Dan raden wij jou aan om ons aanbod aan nieuwbouwhuizen die te koop staan in regio Antwerpen eens te bekijken. Al onze nieuwbouwhuizen, dus ook degene die te koop staan in andere regio’s, voldoen aan de woningbouwwet.

Ontdek meer over de nieuwbouwhuizen aan de Belgische kust, in Brugge of in Antwerpen

Heb jij vragen over onze nieuwbouwhuizen aan de Belgische kust, in regio Brugge of in regio Antwerpen? Contacteer ons gemotiveerd team uit Gent dan voor meer informatie. Je bereikt ons via het e-mailadres info@rexprojects.be of via het gsm-nummer 0497/41.17.74. Ook als je interesse hebt in één van onze nieuwbouwhuizen die te koop staan aan de Belgische kust, in regio Brugge of in regio Antwerpen, kan je ons contacteren via bovenvermelde contactgegevens. Als jij projectgronden weet zijn of je verkoopt zelf een projectgrond in West-Vlaanderen, neem dan zeker ook contact met ons op. Wij zijn als projectontwikkelaar namelijk altijd op zoek naar projectgronden. Tenslotte kan je onze eerdere realisaties raadplegen om een idee te krijgen van ons werk.

Appartement
bottom of page