top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

REX Projects is een projectontwikkelaar uit Gent die nieuwbouwhuizen in Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten realiseert en te koop aanbiedt. We traceren gronden op interessante locaties en hebben als doel de omgeving op te waarderen aan de hand van een schitterend nieuwbouwproject. Duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij twee van onze kernwaarden.

REX---visual-Bouwgrounden.jpg

Bij onze firma uit Gent, in Oost-Vlaanderen, vind je schitterende nieuwbouwhuizen te koop

Wanneer je kiest voor een van onze nieuwbouwhuizen die te koop staan, kies je voor een samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf te Gent, Oost-Vlaanderen. Om onze diensten extra kracht bij te zetten, werken we uitsluitend samen met getalenteerde en correcte externe partners. Gedurende het hele proces houden we de vinger aan de pols en zien we er mee op toe dat alles professioneel en volgens de geldende wetten verloopt. Zo kan ons bedrijf uit Gent, Oost-Vlaanderen, keer op keer kwaliteit garanderen bij de nieuwbouwhuizen die we te koop aanbieden.

Heb je een projectgrond te koop?

Om onze nieuwbouwprojecten te realiseren, zijn we steeds op zoek naar nieuwe locaties. Wil je graag je projectgrond gelegen in Gent, Oost-Vlaanderen of waar dan ook in Vlaanderen verkopen? In dat geval horen we graag van je. We zitten graag met je samen om naar een overeenkomst te zoeken die voor beide partijen interessant is. Iedere vergeten locatie verdient een opwaardering. Afhankelijk van de locatie en de mogelijkheden, wordt er bekeken welk type pand het best tot zijn recht zou komen op de grond in kwestie.

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen

Als resident zijn we er vaak als eerste bij wanneer er een nieuwbouwproject in Gent op de markt komt. Dat zorgt ervoor dat we verschillende pareltjes kunnen aanbieden op absolute toplocaties. Ons bedrijf is weliswaar gelegen in Gent, maar we bieden nieuwbouwhuizen te koop aan in zowel West- als Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg enzovoort. Ben je geïnteresseerd in een van onze panden of wil je graag met ons samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op via het nummer 0497/41.17.74 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. We kijken ernaar uit je te leren kennen!

REX---Project-Eeklo---Back.jpg
bottom of page