✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Als je zoekt naar een nieuwbouwappartement dat te koop staat in regio Gent, Oost-Vlaanderen, of in regio Antwerpen, dan kunnen wij jou verder helpen. REX Projects is een vastgoedbedrijf dat zich zowel focust op industrieel vastgoed als op de particuliere bouw. Wij werken nauw samen met verschillende partners, zoals architecten en aannemers. Lees hieronder meer over onze nieuwbouwappartementen die te koop staan in regio Gent, in de provincie Oost-Vlaanderen, en in regio Antwerpen.

Appartement
Appartement

Is wonen in de historische stad Gent jouw droom? Bekijk dan zeker eens ons aanbod aan nieuwbouwappartementen en andere nieuwbouw die wij te koop hebben gezet in regio Gent, in de provincie Oost-Vlaanderen. Al onze nieuwbouwappartementen voldoen aan de woningbouwwet. Daardoor ben je als bouwer of koper beschermd.

Wil jij graag in de omgeving van Antwerpen wonen, omdat daar veel van jouw sociale contacten wonen of gewoonweg omdat je houdt van de regio? Dan raden wij jou aan om onze nieuwbouwappartementen en andere nieuwbouwhuizen die te koop staan in regio Antwerpen eens te bekijken. Er zit er vast wel eentje tussen dat voldoet aan jouw wensen.  

Als je geïnteresseerd bent in één van onze nieuwbouwappartementen die te koop staan in regio Gent, in de provincie Oost-Vlaanderen, of in regio Antwerpen, contacteer ons team van experten dan vandaag nog. Wij zijn vlot te bereiken via het e-mailadres info@rexprojects.be of via het gsm-nummer 0497/41.17.74. Wij kijken ernaar uit om jou verder te helpen. Neem zeker ook contact met ons team van experten op als je zelf een projectgrond verkoopt of als je een projectgrond weet zijn die te koop staat. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gronden om unieke, nieuwe projecten te realiseren.

Appartement