top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Nieuwbouwappartement te koop in regio Brugge

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwappartement dat te koop staat in regio Brugge, West-Vlaanderen? Dan ben jij zonet op de juiste pagina beland. REX Projects bouwt enerzijds jouw droomwoning of appartement. Anderzijds kan je een beroep doen op ons als je op zoek bent naar vernieuwbouw. Dat betekent dat wij een verouderde woning helemaal opknappen en daarna verkopen. Ontdek hieronder meer over onze nieuwbouwappartementen die te koop staan in regio Brugge, West-Vlaanderen.

Appartement dag
nacht

Uniek nieuwbouwappartement te koop in regio Brugge, West-Vlaanderen

Zoeken naar een uniek nieuwbouwappartement dat te koop staat in regio Brugge, en dus ook in de buurt van de Belgische kust, dat is geen makkelijke opdracht. Wij helpen jou graag bij die zoektocht. Ons vastgoedbedrijf bouwt namelijk nieuwbouwappartementen in verschillende regio’s. Zo kan je nieuwbouwappartementen vinden die wij te koop hebben gezet in regio Brugge, in de provincie West-Vlaanderen, en aan de Belgische kust. De nieuwbouwappartementen die wij te koop zetten in de buurt van de Belgische kust, zoals in regio Brugge, volgen de eisen die vermeld staan in de Wet Breyne. Met die wet wordt de bouwer of de koper beschermd. Wij geven je graag nog mee dat er ook nieuwbouwappartementen in regio Gent te koop staan die gebouwd zijn door ons bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je interesse in een nieuwbouwappartement dat wij te koop hebben gezet in de buurt van de Belgische kust, zoals in regio Brugge, West-Vlaanderen? Of wil je graag meer weten over de andere nieuwbouwprojecten die te koop staan in de eerder genoemde provincies? Neem dan zeker contact met onze projectontwikkelaar op. Je kan ons makkelijk bereiken via het e-mailadres info@rexprojects.be of via het gsm-nummer 0497/41.17.74. Verder kan je op onze website onze eerdere realisaties bekijken. Op die manier krijg je alvast een idee van ons werk.

Appartement tuin
bottom of page