✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwappartement dat te koop staat in regio Brugge, West-Vlaanderen? Dan ben jij zonet op de juiste pagina beland. REX Projects bouwt enerzijds jouw droomwoning of appartement. Anderzijds kan je een beroep doen op ons als je op zoek bent naar vernieuwbouw. Dat betekent dat wij een verouderde woning helemaal opknappen en daarna verkopen. Ontdek hieronder meer over onze nieuwbouwappartementen die te koop staan in regio Brugge, West-Vlaanderen.

Appartement
Appartement

Zoeken naar een uniek nieuwbouwappartement dat te koop staat in regio Brugge, en dus ook in de buurt van de Belgische kust, dat is geen makkelijke opdracht. Wij helpen jou graag bij die zoektocht. Ons vastgoedbedrijf bouwt namelijk nieuwbouwappartementen in verschillende regio’s. Zo kan je nieuwbouwappartementen vinden die wij te koop hebben gezet in regio Brugge, in de provincie West-Vlaanderen, en aan de Belgische kust. De nieuwbouwappartementen die wij te koop zetten in de buurt van de Belgische kust, zoals in regio Brugge, volgen de eisen die vermeld staan in de Wet Breyne. Met die wet wordt de bouwer of de koper beschermd. Wij geven je graag nog mee dat er ook nieuwbouwappartementen in regio Gent te koop staan die gebouwd zijn door ons bedrijf.

Heb je interesse in een nieuwbouwappartement dat wij te koop hebben gezet in de buurt van de Belgische kust, zoals in regio Brugge, West-Vlaanderen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan ons makkelijk bereiken via het e-mailadres info@rexprojects.be of via het gsm-nummer 0497-41-17-74. Verder kan je op onze website onze eerdere realisaties bekijken. Op die manier krijg je alvast een idee van ons werk. Wij verhuren ook ruimtes waar jij en jouw medewerkers kunnen vergaderen. Die ruimtes kan je ook huren als je op zoek bent naar een open office, waar je andere ondernemers kan ontmoeten. Als je interesse hebt in zo’n ruimte of plekje, dan kan je rechtstreeks mailen naar Elke@rexprojects.be of bellen naar het nummer 0476-58-05-17.

Appartement