top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Nieuwbouw te koop in West-Vlaanderen en Antwerpen

Indien je zoekt naar nieuwbouw die te koop staat in de regio West-Vlaanderen of Antwerpen, leer ons vastgoedbedrijf dan kennen. De kernactiviteit van REX Projects uit Gent is projectontwikkeling. Wij houden ons zowel met particuliere woningbouw als industrieel vastgoed bezig. Bovendien zetten wij in op efficiëntie en een professionele manier van werken om van al onze projecten een succes te maken. Hieronder lees je alvast meer over onze nieuwbouw die te koop staat aan de Belgische kust, in de ruime regio van West-Vlaanderen en Antwerpen.

Appartement
Appartement

Nieuwbouw te koop aan de Belgische kust en in de ruime regio van West-Vlaanderen

Jij kan vast hulp gebruiken tijdens de zoektocht naar jouw perfecte nieuwbouwwoning. REX Projects heeft heel wat nieuwbouw te koop staan aan de Belgische kust en ook op andere plaatsen in West-Vlaanderen. Ontdek dus zeker eens ons aanbod aan nieuwbouwhuizen en nieuwbouwappartementen. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden over de nieuwbouw die wij te koop hebben staan aan de Belgische kust en in de ruime omgeving van West-Vlaanderen.

Nieuwbouw te koop in de bruisende regio Antwerpen

Wij bouwen al onze nieuwbouwprojecten volgens de regels beschreven in de woningbouwwet. Die wet, ook wel de Wet Breyne genoemd, beschermt de bouwer of de koper. Bekijk dus op jouw gemak eens ons aanbod aan nieuwbouw die wij te koop hebben staan in de levendige omgeving van Antwerpen.

Laat je verder informeren over onze nieuwbouwprojecten

Heb je interesse in onze nieuwbouw die te koop staat aan de Belgische kust, op andere locaties in West-Vlaanderen of in regio Antwerpen? Contacteer onze deskundige medewerkers dan voor meer informatie. Mail naar het e-mailadres info@rexprojects.be of bel naar het gsm-nummer 0497/41.17.74. Wij helpen jou zo snel mogelijk verder. Als projectontwikkelaar zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe projectgronden. Als jij er zelf eentje verkoopt of je weet er eentje zijn, laat het ons dan zeker weten. Meer praktische informatie vind je op onze website.

Appartement
bottom of page