top of page

✔ Begeleiding van A tot Z

✔ Duurzame bouwprojecten

✔ Ruim netwerk aan partners

Nieuwbouw te koop in regio Gent

REX Projects heeft heel wat nieuwbouw te koop staan in regio Gent. Ons vastgoedbedrijf zet twee belangrijke waarden voorop: enerzijds streven wij naar een efficiënte manier van werken. Anderzijds willen wij onze klanten op een professionele manier bijstaan en begeleiden tijdens het volledige proces.

Appartement
Appartement

Bijzondere nieuwbouw te koop in de historische omgeving van Gent

Al onze nieuwbouwprojecten worden volgens de juiste wetgeving gebouwd. Dat wil zeggen dat wij bouwen volgens de woningbouwwet. Een andere benaming voor die wet is de Wet Breyne. Dat houdt in dat je als koper of bouwer beschermd bent. Ontdek dus zonder zorgen ons assortiment. Als je op zoek bent naar iets kleiner, kan je ons aanbod aan nieuwbouwappartementen eens bekijken. Zoek jij eerder een grotere plaats om in te wonen? Dan raden we jou aan om kennis te maken met ons aanbod aan nieuwbouwhuizen in regio Gent.

Contacteer ons om meer details te verkrijgen

Ben je geïnteresseerd in onze nieuwbouw die te koop staat in regio Gent? Contacteer ons team dan vandaag nog. Je kan ons via het e-mailadres info@rexprojects.be of via het gsm-nummer 0497/41.17.74 bereiken. Naast onze nieuwbouw die te koop staat in Gent, hebben wij ook nog nieuwbouwwoningen te koop staan in West-Vlaanderen.

Appartement
bottom of page